22 d’abril 2006

Tolva, Top Manta i Bona Mira!!

Hola!

Tolva s'ha convertit pràcticament en la segona casa dels Top Manta. De debó que hi estem molt agust!!

Després d'un sopar de luxe a la Granja, amb un xef fora de sèrie, el Rafa, i una companyia de primera amb els Noise'r'us, va començar la festa al magatzem del Galindo.

Els Noise'r'us van deixar al·lucinant a la gent que no va parar de cantar i ballar. A més, com va comentar el Txabi Abrego, el guitarrista de la formació, a Tolva hi ha un carinyo especial per la música que arriba a l'escenari.

Ens van deixar el llistó força alt, però malgrat que vam començar a les 3:30h vam estar a l'alçada i ho vam deixar anar tot a l'escenari perquè Tolva s'ho mereix.
Vam fer l'actuació amb un baixista convidat, el Jordi Morales, que també va tocar amb els Noise'r'us, o sigui que aquell dia ja es va guanyar el sou (per cert, com que sembla que tot el que toquen els Top Manta es converteix en or, ara podreu veure al Jordi en un anunci de Bimbo,... és que tenim tant èxit que el regalem...)

Doncs vam estar fins a les 7:00 fotent-li canya a l'escenari i després una estoneta més amb la gent de Tolva que realment ens estima!

3 Comentaris:

Anonymous Anònim va dir...

Gràcies per fer-nos viure una de les festes majors més màgiques.
Sou collonuts, us farem fills adoptius de Tolva.

Salut i seguiu donant canya!

4:25 p. m.  
Anonymous Anònim va dir...

Sou genials !!! Espero veure-us sovint per Tolva ja sabeu que hi sou molt benvinguts !!

4:53 p. m.  
Anonymous Anònim va dir...

NUNCA OLVIDAREMOS LA PRIMERA VEZ QUE VINISTEIS A TOLVA, CON VUESTROS ABRIGOS DE PLUMAS Y VUESTROS MEGÁFONOS PARA CANTAR "VIDEO KILLS THE RADIO STARS"....LA COSA VA CADA VEZ MEJOR; OS LO PONEIS DIFÍCIL PORQUE EL LISTÓN ESTÁ YA MUY ALTO Y ES CADA VEZ MÁS CHUNGO SUPERARLO, PERO AHÍ ESTAIS, EN LA PUTA CRESTA DE LA OLA...
QUEREMOS VEROS PRONTO
UN BESAZO

6:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Google